Persoonlijke aanpak
Erkend door mutualiteiten
Maatwerk

Een enkelbrace kopen

Bij Ortho Consult in Ronse of Kruisem ga je gegarandeerd de enkelbrace kopen die doet wat het belooft. Een enkelbrace wordt meestal voorgeschreven bij een letsel aan je enkelbanden of als nabehandeling bij een operatie aan je enkel. De enkelbrace die je bij ons gaat kopen, ondersteunt je enkel en voorkomt nieuwe blessures.

Maak een afspraak:

www.afspraken.be

De juiste enkelbrace zal je bij ons kopen

De enkelbrace die je bij ons gaat kopen, biedt ondersteuning aan de enkel in verschillende gevallen. Zo helpt een enkelbrace ook al bij het herstel van bijvoorbeeld een verstuikte enkel. In onze orthopedische winkel vind je tal van enkelbraces, maar wij kunnen deze, indien nodig, ook op maat maken in ons atelier. Dat geldt bijvoorbeeld ook wanneer je nood hebt aan een kniebrace op maat of een brace voor een ander lichaamsdeel. Dankzij het voorschrift dat je van je dokter ontvangt, krijg je overigens ook nog een terugbetaling van je mutualiteit. Wij zijn immers erkend door alle ziekenzorginstanties!

enkelbrace kopen

Reken op onze professionaliteit

Heb je nood aan een enkelbrace en wil je er een kopen die echt doet wat het moet? Maak dan een afspraak met ons voor meer informatie. In onze praktijk werken enkel artsen, zoals bandagisten, die jou optimaal willen helpen. Je maakt een afspraak door te bellen naar het nummer +32(0)9 375.60.86 of via onze ‘maak een afspraak’-knop.