Persoonlijke aanpak
Erkend door mutualiteiten
Maatwerk

Kniebrace op maat

Een kniebrace op maat, die laat je het beste maken door Ortho Consult in Ronse of Kruisem. Een kniebrace geeft compressie aan het gewricht en de spieren, waardoor de knie ondersteund wordt. Dit hulpmiddel wordt gebruikt om enerzijds letsels sneller te laten genezen, en anderzijds om verdere problemen te vermijden.

Maak een afspraak:

www.afspraken.be

Een kniebrace op maat laten maken

Onze orthopedische winkel beschikt over een eigen atelier, waar onze arts jouw kniebrace op maat maakt. Wanneer je een beroep doet op onze dienstverlening, krijg je steeds dezelfde arts toegewezen die volledig op de hoogte is van jouw dossier. Een persoonlijke aanpak is immers onze hoogste prioriteit. Dankzij de kniebrace op maat heb je minder pijn en kun je je kniespieren flexibeler bewegen. Het is dan ook het beste mobiliteitshulpmiddel om je volledige autonomie terug te krijgen en weer een betere levenstandaard te genieten. Je kunt overigens ook bij ons terecht voor een brace voor andere ledematen, zoals een enkelbrace.

kniebrace op maat

Laat je brace op maat door ons maken

Heb je nood aan een kniebrace op maat? Dan maakt onze gespecialiseerde arts deze graag voor jou, zodat je sneller geneest en weer op de been kunt. Je maakt een afspraak voor meer informatie door ons contactformulier in te vullen of ons telefonisch te bereiken via het nummer +32(0)9 375.60.86.