Persoonlijke aanpak
Erkend door mutualiteiten
Maatwerk

Mobiliteitshulpmiddelen

Mobiliteitshulpmiddelen die écht doen wat ze moeten doen, die vind je gegarandeerd bij Ortho Consult in Kruisem of Ronse. Geraak je er zelf niet helemaal uit welke middelen je nu juist nodig hebt? Dan staat ons gedreven en behulpzame team met veel plezier en expertise voor jou klaar.

Maak een afspraak:

www.afspraken.be

De juiste mobiliteitshulpmiddelen voor jou

Na een ongeval of ziekte, of wanneer je andere medische beperkingen ondervindt, is het belangrijk om zo snel mogelijk je mobiliteit en autonomie terug te krijgen. Mobiliteitshulpmiddelen zijn er in onze orthopedische winkel in overvloed. Onder deze hulpmiddelen verstaan wij alle mechanische en elektronische toestellen die de mobiliteit van gebruikers kunnen bevorderen. Wij beschikken onder meer over het volgende:

  • Rolwagens;
  • Scooters;
  • Loophulpen;
  • Elektronische rolwagens;
  • Krukken;
  • Zitkussens;

En nog veel meer. Zo staat onze ervaren bandagist ook klaar voor jou met allerlei bandages en drukverbanden, waaronder steunkousen. Ons doel is om mobiliteitshulpmiddelen volledig op jouw maat te maken, zodat ze niet alleen functioneel zijn, maar ook comfortabel. Wij meten en passen steeds alle hulpmiddelen en geven gedegen advies over het gebruik ervan.

mobiliteitshulpmiddelen

Laat je begeleiden door onze artsen

Wil je graag mobiliteitshulpmiddelen op maat verkrijgen of is het nodig een orthese te laten maken? Maak dan snel een afspraak en laat je begeleiden door onze artsen. Je maakt een afspraak via ons contactformulier of door te bellen naar het nummer +32(0)9 375.60.86. Wij verwelkomen je graag.