Persoonlijke aanpak
Erkend door mutualiteiten
Maatwerk

Een orthese laten maken

Een orthese laten maken, daarvoor klop je het beste aan bij Ortho Consult in Kruisem of Ronse. We hebben een uitgebreid gamma aan orthopedische apparaten of maken die op maat in ons eigen atelier. We werken samen met leveranciers die van kwaliteit hun handelsmerk hebben gemaakt.

Maak een afspraak:

www.afspraken.be

Een kwaliteitsvolle orthese laten maken

De artsen van onze orthopedische winkel zijn stuk voor stuk opgeleid om voor jou een kwaliteitsvolle orthese te maken. Orthesen zijn medische mobiliteitshulpmiddelen die een deel van het lichaam ondersteunen, corrigeren, stabiliseren, immobiliseren of beschermen. Je doet een beroep op ons om een orthese te laten maken, zoals de volgende:

  • Pols-, hand- elleboogorthese;
  • Voetheffers;
  • Halskraag;
  • Orthopedische korsetten;
  • Heuportheses.

Daarnaast zijn wij ook nog gespecialiseerd in onder meer steunzolen. Jouw orthese, ook wel een brace of spalk genoemd, wordt steeds in ons eigen atelier gemaakt, volledig aangepast aan jouw noden en wensen.

orthese laten maken

Maak een afspraak voor jouw orthese

Een orthese laten maken is belangrijk om jouw autonomie en mobiliteit terug te krijgen na een ongeval of operatie. Het helpt namelijk het letsel te ondersteunen en sneller te genezen. Neem contact met ons op voor een afspraak of meer informatie via het nummer +32(0)9 375.60.86 of stuur een e-mail naar info@orthoconsult.be.