Persoonlijke aanpak
Erkend door mutualiteiten
Maatwerk

Thuiszorgwinkel in regio Oudenaarde

Ben je op zoek naar een professionele thuiszorgwinkel in de wijde omgeving van Oudenaarde? Dan is Ortho Consult, met vestigingen in Ronse en Kruisem, dé perfecte plaats voor jou. Wij beschikken over al het materiaal dat jij nodig hebt voor een goede dienstverlening. Lees verder en ontdek wat wij jou aanbieden.

Maak een afspraak:

www.afspraken.be

Alles wat je nodig hebt, vind je in onze thuiszorgwinkel

Van rolstoelen tot krukken en zitkussens, in onze orthopedische winkel vind je alles wat je nodig hebt qua thuiszorg. Wij weten hoe belangrijk medische hulpmiddelen zijn, aangezien ze de patiënt weer mobiel maken en hun autonomie teruggeven. Zo wordt de levensstandaard drastisch verhoogd. Onze thuiszorgwinkel is overigens erkend door alle mutualiteiten, zodat je steeds geniet van een terugbetaling op vertoon van je doktersvoorschrift. Heb je verder nog ondersteuning nodig van onze orthopedisten, bandagisten, podologen of andere artsen? Dan staat het gemotiveerde team van onze thuiszorgwinkel graag voor jou klaar.

thuiszorgwinkel Oudenaarde

Kom langs in onze winkel

In onze thuiszorgwinkel vind je ongetwijfeld wat je zoekt. Wij beschikken namelijk over een enorm aanbod, waaronder ook een kniebrace op maat en meer. Wil je graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Bel dan naar het nummer +32(0)9 375.60.86 of stuur een e-mail naar info@orthoconsult.be.