Persoonlijke aanpak
Erkend door mutualiteiten
Maatwerk

Steunzolen laten maken

Wil je steunzolen laten maken bij een professional? Kom dan langs bij Ortho Consult in Ronse of Kruisem. Breng gerust jouw schoenen met je huidige steunzolen mee, zodat we er zeker van kunnen zijn dat we de juiste maken. Steunzolen ondersteunen de gewrichten, banden en kapsels van de voet en helpen vermoeide benen of voeten.

Maak een afspraak:

www.afspraken.be

Jouw steunzolen laten maken door experten

De steunzolen, die je bij ons kunt laten maken, leg je in je schoenen om je lichaam te ondersteunen. Patiënten verwarren schoenen met steunzolen vaak nog met orthopedische zolen, maar daar zit wel degelijk een verschil op. Zo hoeft er bij steunzolen op voorhand geen uitgebreid onderzoek gedaan te worden, wat bij de orthopedische schoenen wel het geval is. De steunzolen combineer je ook gewoon met je eigen schoenen, terwijl er speciale orthopedische schoenen bestaan waarin de orthopedische zool al ingewerkt is. We hebben in onze orthopedische winkel een ruim assortiment aan steunzolen, maar je kan er ook een op maat laten maken in ons atelier. We werken samen met leveranciers die van kwaliteit hun handelsmerk hebben gemaakt.

steunzolen laten maken

Spring binnen bij ons

Je wilt je steunzolen natuurlijk enkel door échte professionals laten maken. Daarom nodigen we je graag uit om langs te komen met je schoenen en steunzolen. Wil je graag een afspraak maken met het team van onze thuiszorgwinkel? Bel dan naar het nummer +32(0)9 375.60.86 of via info@orthoconsult.be. Wij zijn overigens ook door alle mutualiteiten erkend, waardoor je steeds van een terugbetaling op jouw steunzolen geniet door een doktersvoorschrift te tonen.