Persoonlijke aanpak
Erkend door mutualiteiten
Maatwerk

Orthopedische zolen

Orthopedische zolen ondersteunen de voeten en zolen tijdens het herstel na een ziekte of ongeval. Al de orthopedische zolen die vervaardigd worden in het atelier van Ortho Consult in Ronse of Kruisem worden volledig op maat gemaakt. Daardoor komt er vooraf heel wat bij kijken. Lees verder en ontdek meer over onze orthopedische zolen.

Maak een afspraak:

www.afspraken.be

Orthopedische zolen op jouw maat

Hoewel ze in de volksmond steunzolen worden genoemd, zijn orthopedische zolen iets anders. Zo ondersteunen ze de voeten niet alleen, maar corrigeren ze de voetfunctie ook waar nodig en sturen ze deze bij. Daarom is het belangrijk dat er steeds een eerste loopanalyse wordt uitgevoerd, om je zwakke punten uit te lichten. Vervolgens gaan we aan de hand hiervan over tot het vervaardigen van je orthopedische zolen in het atelier van onze orthopedische winkel. Daar vind je overigens ook tal van stijlvolle orthopedische schoenen, van een klassieke stijl tot een moderne look.

orthopedische zolen

Kom langs voor je zolen op maat

Maak een afspraak om je orthopedische zolen op maat te laten maken. Dat doe je via het contactformulier of door ons telefonisch te contacteren via het nummer +32(0)9 375.60.86. Onze professionals doen er alles aan om jouw mobiliteit te verbeteren en je weer autonoom te voelen.