Persoonlijke aanpak
Erkend door mutualiteiten
Maatwerk

Protheses

Voor professionele en comfortabele protheses klop je aan bij Ortho Consult in Ronse of Kruisem. We hebben een uitgebreid gamma aan protheses of je kan een prothese op maat laten maken in ons eigen atelier. We werken samen met leveranciers die van kwaliteit hun handelsmerk hebben gemaakt.

Maak een afspraak:

www.afspraken.be

Protheses op maat laten maken

Een prothese is een mobiliteitshulpmiddel dat een geamputeerde of ontbrekende ledemaat vervangt. De prothese die je door ons op maat kunt laten maken, kan een volledig been of arm zijn, maar ook een bepaald deel van een been, arm, voet of ander lichaamsdeel. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende protheses:

  • Pols-, hand- elleboogprothesen;
  • Enkel- en knieprothesen;
  • Heuportheses.

Je bent echter uiteraard welkom bij ons indien je een ander soort prothese op maat wilt laten maken. Protheses zijn echter niet onze enige expertise. De artsen in onze orthopedische winkel zijn nog bevoegd voor andere zorgverlening. Heb je bijvoorbeeld nood aan een orthese voor je hand of andere lichaamsdeel, om deze te ondersteunen en zo de genezing positief te bekrachtigen? Dan staan wij graag voor jou klaar.

protheses

Kies voor onze deskundigheid

Heb je nog vragen over onze protheses of wens je meteen een prothese op maat te laten maken in ons atelier? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Die maak je eenvoudig en snel door te bellen naar het nummer +32(0)9 375.60.86 of via onze ‘maak een afspraak’-knop. Ben je niet al te goed te been? Dan kunnen wij ook op thuisbezoek komen.