Persoonlijke aanpak
Erkend door mutualiteiten
Maatwerk

Een orthese voor je hand

We hebben een uitgebreid gamma aan orthopedische apparaten, waaronder een orthese voor je hand, en maken die op maat in ons eigen atelier. We werken samen met leveranciers die van kwaliteit hun handelsmerk hebben gemaakt. Het team van Ortho Consult, met vestigingen in Ronse en Kruisem, staat graag voor jou klaar voor verschillende orthesen.

Maak een afspraak:

www.afspraken.be

De juiste orthese voor je hand

Ortheses zijn uitwendig gedragen apparaten of hulpmiddelen die een lichaamsdeel ontlasten of corrigeren. Een orthese van je hand ondersteunt dus je hand, zodat deze op de gepaste manier kan genezen. In onze orthopedische winkel vind je nog tal van andere orthesen waaronder:

  • Pols-, hand- elleboogorthese;
  • Voetheffers;
  • Halskraag;
  • Orthopedische korsetten;

Ook enkelbraces behoren tot de mogelijkheden. Dien jij nieuwe steunzolen op maat te laten maken? Dan staan onze orthesisten graag voor jou klaar. Bij ons reken je steeds op de beste mobiliteitshulpmiddelen en andere medische hulp!

orthese hand

Doe een beroep op ons

Wil je ons graag inschakelen voor de orthese van je hand op maat van jouw noden en wensen? Maak dan vandaag nog een afspraak. Je maakt deze eenvoudig door onze ‘maak een afspraak’-knop of via het contactformulier. Heb je liever telefonisch contact? Bel dan gerust naar het nummer +32(0)9 375.60.86.